Innoveren met de eBurgerpas


Het eBurgerpas platform is gemaakt om gemeentelijke regelingen te innoveren.
Op deze pagina is weergegeven hoe de eBurgerpas succesvol ingezet is bij de Kledingbeurs van de gemeenten Weert en Nederweert.

Het eBurgerpas platform kan ook eenvoudig worden ingezet voor uw regelingen.

Home | Aan de slag

Proof of concept in 4 dagen


Om u laagdrempelig en voordelig kennis te laten maken met de eBurgerpas bieden we u een "proof of concept" aan in 4 dagen.
Daarmee kunt u alle benodigde ervaring opdoen met één van uw eigen regelingen zonder verplichting tot afname!

Dag 1

We bepalen in overleg met u welke regeling het meest geschikt is om op te pakken in de proof of concept. Daarbij brengen we onder meer in kaart:

  • Welke regels en voorwaarden van toepassing zijn op de te leveren producten en diensten.
  • Welke en hoeveel burgers er voor in aanmerking komen.
  • Welke aanbieders de producten / diensten gaan leveren en wat de voorwaarden zijn om deze te leveren.

Voor de proof of concept kunt u aangeven of we gaan testen met "echte" burgers en aanbieders of alleen met medewerkers van uw gemeente.

Dag 2

Op basis van de verkregen informatie richten we het eBurgerpas platform in conform uw eisen en wensen voor de gekozen regeling. Daarna maken we een afspraak met u om de resultaten te presenteren. U heeft daarbij uiteraard de mogelijkheid om aan te geven welke zaken nog aangepast moeten worden.

Dag 3

We vullen het eBurgerpas platform met burgers en aanbieders. Dit kan met fictieve gegevens of met concrete voorbeelden van burgers en aanbieders uit uw gemeente.

We bepalen dan in afstemming met u op welke dag we het leveren van de producten / diensten gaan naspelen. Zoals gezegd kan dit met "echte" burgers en aanbieders of met medewerkers van uw gemeente. 

De dag begint met een gedegen instructie en wordt afgesloten met een gezamenlijke evaluatie.

Dag 4

De vierde dag van de proof of concept gebruiken we als uitloop en om samen met u te bepalen welke vervolgstappen gezet kunnen worden. Als u de behoefte heeft om de proof of concept te presenteren aan management en/of medewerkers binnen uw gemeente ondersteunen we u daar natuurlijk ook bij!

Afspraak maken of direct aan de slag?


Als u meer informatie wilt of direct aan de slag wilt met de eBurgerpas in uw organisatie dan kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!